Royal Halı'dan Yılbaşına Özel %10 İndirim - Son Dakika
Güncel

Royal Halı'dan Yılbaşına Özel %10 İndirim

Royal Halı\'dan Yılbaşına Özel %10 İndirim

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, 1 Ocak 2013 tarihine kadar yılbaşına özel tüm halılarında yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor.

14.12.2012 14:46

Royal Halı ayrıca Facebook ve Twitter'daki takipçilerine sürpriz hediyeler verecek.

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı ve Pierre Cardin Halı, Yılbaşına özel kampanya gerçekleştiriyor. Kampanya kapsamında Royal Halı ve Pierre Cardin Halı'nın tüm modellerinde 1 Ocak 2013 tarihine kadar yüzde 10 indirim uygulanacak. Firma indirimlerin yanı sıra sosyal medya takipçilerine süpriz hediyeler sunuyor. "Yılbaşı hediyeniz bizden olsun" diyerek Facebook ve Twitter takipçilerine süpriz hediyeler vermeye başlayan firmanın bu kampanyasından faydalanmak için sayfayı takip etmek ve sorulara doğru cevabı vermek yeterli. Royal Halı ve Pierre Cardin halının facebook ve twitter sayfasının yanı sıra Royal Ebru Halı'nın facebook sayfasında da benzer yarışmalar düzenleniyor.

Türkiye genelinde bin 500 bayisi bulunan Royal Halı'nın, Türk el sanatını halıyla birleştiği Ebru koleksiyonunun yanı sıra, Pegasus, Flash, Flora, Serenade gibi birbirinden özel koleksiyonları bulunuyor. Pierre Cardin markası ile birlikte toplam 600 çeşit halıya sahip olan Royal Halı'nın tüm halılarında antibakteriyel, antimite ve antimantar özelliği bulunmakta. Ayrıca Royal ve Pierre Cardin halılarının tamamı lekelere, hırsızlığa, hasara karşı SigortHalı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Royal Halı'dan Yılbaşına Özel %10 İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement