Saakaşvili'ye 2021'e Kadar Ukrayna'ya Giriş Yasağı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Saakaşvili'ye 2021'e Kadar Ukrayna'ya Giriş Yasağı

21.02.2018 21:37

Ukrayna Devlet Sınır Servisi'nin, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin 2021'ye kadar ülkeye girişini yasakladığı bildirildi.

Ukrayna Devlet Sınır Servisi'nin, eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili'nin 2021'ye kadar ülkeye girişini yasakladığı bildirildi.

İnterfaks-Ukrayna ajansına göre, Saakaşvili'nin avukatı Ruslan Çernolutskiy, yaptığı açıklamada, Ukrayna Devlet Sınır Servisi'nin müvekkilinin ülkeye girişine 2021'e kadar yasak koyduğunu aktardı.

Çernolutskiy, kararın yasal olmadığını ve buna itiraz edeceklerini ifade etti.

Ukrayna vatandaşlığından çıkarılan Saakaşvili'nin Ukrayna Göçmen Servisine iltica başvurusu reddedilmişti. Kararı mahkemeye götüren Saakaşvili'nin itirazı yerinde bulunmamış, düzenlenen bir operasyonla Saakaşvili Polonya'ya sınır dışı edilmişti.

Saakaşvili, eşinin Hollanda vatandaşı olması nedeniyle Amsterdam'a yerleşmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saakaşvili'ye 2021'e Kadar Ukrayna'ya Giriş Yasağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement