Sabri Özel, Retro Esintili Gömlekleriyle Bu Yazın Modasını Belirliyor - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel, Retro Esintili Gömlekleriyle Bu Yazın Modasını Belirliyor

Sabri Özel, Retro Esintili Gömlekleriyle Bu Yazın Modasını Belirliyor

Sabri Özel, 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan retro esintili çizgili gömlekleriyle dikkat çekiyor.

11.04.2014 14:38  Güncelleme: 12:04

Klasik giyimde erkek moda severlerin yakından takip ettiği Sabri Özel, 2014 ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alan retro esintili çizgili gömlekleriyle dikkat çekiyor. Beyaz ve mavi renklerinde çizgili gömlekleriyle geçmişten zamansız bir şıklığı anımsatan Sabri Özel, sezonu casual konsept ile bütünleştiriyor. Marka; su yeşili, lacivert, beyaz, sarı çizgilere sahip gömlekleriyle şıklığın başarılı bir temsilcisi oluyor.

Çizgilerle, geçmişe dönük bir şıklık anlayışı

Modası hiçbir dönemde geçmeyen çizgileri, kalın ve ince şeritler olarak gömleklerinde yeniden şekillendiren Sabri Özel, erkek moda severlerin hem günlük hem de özel gün şıklığına katkıda bulunuyor. Katlanabilir kolları sayesinde yaza geçiş döneminde konforlu bir kullanım sağlayan Sabri Özel gömlekler, rahatından ödün vermeden şık olmak isteyenlere hitap ediyor.

Minimal görünümde ince çizgileri beyaz ve mavi arka planlar üzerinde başarıyla öne çıkaran Sabri Özel, retro esintiler taşıyan gömleklerin beyaz ve pastel tonlardaki pantolonlar ile başarılı kombinlere imza atmasını sağlıyor. Sabri Özel'in zamandan bağımsız moda anlayışına sahip gömlekleriyle siz de şıklığınızı cesurca öne çıkarabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel, Retro Esintili Gömlekleriyle Bu Yazın Modasını Belirliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement