Sağanak ve Dolu Sonrası Hasar Tespit Çalışması Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sağanak ve Dolu Sonrası Hasar Tespit Çalışması Yapıldı

Sağanak ve Dolu Sonrası Hasar Tespit Çalışması Yapıldı

Antalya’nın Demre ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen sağanak ve dolu yağışından sonra yapılan incelemelerde maddi zararın olmadığı bildirildi.

15.11.2014 14:41

Antalya'nın Demre ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen sağanak ve dolu yağışından sonra yapılan incelemelerde maddi zararın olmadığı bildirildi.

Dün akşam saatlerinde Demre'de meydana gelen sağanak ve dolu sonrası ilçede bulunan bazı seralar doludan etkilenmiş, vatandaşlarda zor durumda kalmıştı. Özellikle Karabucak, Beymelek ve Yaylakaya mahallelerinde etkili olan yağışın ardından, bugün sabah saatlerinde yetkililer ilçede hasar tespit çalışmalarına başladı.

İlçedeki son durum hakkında bilgi veren Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, "Şu anda ilçemizde bir kaç seramızın etkilendiğini öğrendik. Herhangi bir maddi zararımız yok. Gerekli tespitlerimizi yapıp yağış sonrası kapalı olan bölgelerde belediye ekiplerimizce çalışmalar başlatıldı" dedi.

Öte yandan, ilçede bugün sabah saatlerine kadar devam eden yağış, öğleden sonra yerini güneşli bir havaya bıraktı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağanak ve Dolu Sonrası Hasar Tespit Çalışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement