Sağlıklı, Ekonomik Okul Alışverişinde NT Sezona Damgasını Vuruyor - Son Dakika
Güncel

Sağlıklı, Ekonomik Okul Alışverişinde NT Sezona Damgasını Vuruyor

Sağlıklı, Ekonomik Okul Alışverişinde NT Sezona Damgasını Vuruyor

Türkiye'da hafta başında bütün okullar açılıyor, Türkiye'nin uluslararası kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri NT, sağlıklı ve ekonomik okul alışverişinde sezona damgasını yine vuruyor.

13.09.2013 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Okul alışverişinin yolu NT'den geçiyor", 61,5TL'ye çantalar doluyor

Öğrencilerin temel kırtasiye ihtiyaçlarının tamamını 61,5TL'den başlayan fiyatlarla almak mümkün.

Türkiye'nin kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT, hafta başında başlayacak eğitim-öğretim döneminde sağlıklı ve ekonomik okul alışverişlerinde sezona damgasını vuruyor. Sorumlu marka bilinciyle 13 bin çeşit ürünü sağlıklı, kaliteli ve ekonomik olarak öğrenci ve ailelerine sunan NT'den temel kırtasiye ihtiyaçlarının tamamını 61,5TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Okul alışverişinde yılın en yoğun haftasonunda NT mağazaları yine sağlıklı ve ekonomik ürünleri tercih edenlerle dolacak. Sektörün öncüsü konumundaki NT, ziyaretçilerine özel sezon ürünlerinde sağlık ve kalitenin yanında ekonomik fiyat ile kalbini kazanmaya devam ediyor.

Mecbur değiliz, ancak solventsiz ürün satıyoruz

Bu yıl okul sezonu öncesinde tüm yapıştırıcı ve düzeltici ürün gruplarının solventli ürünlere karşı tarandığını söyleyen NT Genel Müdürü Murat Kara, solvent içeren ürünlerde herhangi bir satış yasağı bulunmamasına rağmen çocuk sağlığı konusundaki hassasiyetleri nedeniyle satıştan kaldırıldığını söyledi.

Tüm ithal ürünler için tedarikçilerden "Güvenilir Laboratuvar Test Raporu" talep ettiklerini belirten Murat Kara, sözlerine şöyle devam etti:

"165 mağazamıza göndereceğimiz ürünleri tek merkezden temin ediyoruz. Tedarikçilerimizden ürünlerin numunelerini ve laboratuvar sonuç belgeleri talep ediyoruz. Bilgi ve belgeler tamamlandıktan sonra satın alma sürecini başlatıyoruz. Mağazalarımızda 13 binin üzerinde çeşit ürün sergiliyoruz. Bu yaklaşımla mağazalarımızda bulunan ürünlerin kalite ve güven standartlarının oluşturulmasını sağlamaktayız. Kriterimiz çok açık ve net; kendi evlatlarımızın kullanmasını istemeyeceğimiz ürünleri mağazalarımızda bulundurmuyoruz. Bu şekilde kontrollü ve yaygın bir uygulama sektörde yok."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlıklı, Ekonomik Okul Alışverişinde NT Sezona Damgasını Vuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement