Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği "Sahne Öğretmenlerin" yarışmasına başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor. 14 Kasım 2012 Çarşamba günü sona erecek başvurularda öğretmenler müzik, görsel sanatlar, şiir okuma ve standup - skeç-drama branşlarında hünerlerini sergileyecekler.
SAYILI GÜNLER KALDI
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın bu sene ikincisini düzenlediği anlamlı yarışmaya sayılı günler kaldı. Kocaeli'de örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapmakta olan sözleşmeli, ücretli öğretmenler ve usta öğreticilerin katılabildiği özel yarışmaya son katılım tarihi 14 Kasım Çarşamba. Başvurular ise Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası'nda gerçekleştiriliyor.
ANLAMLI YARIŞMA
Öğretmenler Günü'ne farklı bir anlam katacak yarışma birçok dalda gerçekleştirilecek. Öğretmenler enstrüman ve vokal olmak üzere müzik, serbest teknik resim, karikatür ve süsleme sanatları: hat-ebru, vb olarak görsel sanatlar, şiir okuma ve standup-skeç-drama branşlarında yarışacak. Bu dallardan en fazla bir kategoride katılım olabilecek.Sahne Öğretmenlerin" adlı yarışma 17-18 Kasım tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki seçici kurul toplantısında sonuçlanacak.
CANLI PERFORMANS 23 KASIMDA
Her dalın birincisine 2 bin ve mansiyon ödülüne bin lira verileceği renkli yarışmada dereceye girenler 23 Kasım performanslarını canlı olarak ortaya koyacak. Aynı gün ödül töreni ve gala gerçekleştirilecek. Seçici Kurul üyeleri ve onların birinci derece yakınlarının katılamayacak.
Son Dakika › Güncel › 'Sahne Öğretmenlerin' başvurularında 14 Kasım son gün - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.