Sahte Altın Dolandırıcılığı: 4 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sahte Altın Dolandırıcılığı: 4 Gözaltı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Hınıs'ta kuyumcuyu sahte altınla dolandıran 4 şüpheli gözaltına alındı, çeşitli altınlar ele geçirildi.

Erzurum'un Hınıs ilçesindeki bir kuyumcuyu sahte altınla dolandırdıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, Hınıs ilçesindeki bir kuyumcuya 48 bin 300 lira değerinde 17,5 gram sahte altın bilezik satıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kuyumcuya girerek sahte bilezikleri bozduran bir kadının, ardından beyaz renkli bir araca bindiğini tespit etti.

Aracın son olarak Pasinler ilçesinde bulunduğunu belirleyen ekipler, dolandırıcılık zanlıları M.A (36), B.Y (34), M.A. (36) ve Ö.Y'yi (22) gözaltına aldı.

Ekipler, yaptıkları aramalarda, 49 bin 170 lira para, sahte oldukları değerlendirilen 5 çeyrek altın, 3 tektaş yüzük, 2 kolye, 8 bilezik ve 2 küpe ele geçirdi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA