Sakarya Caddesi'nde Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Sakarya Caddesi'nde Asayiş Uygulaması

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Belediye ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerininde katılımı ile son bir ay içersinde Kızılay Sakarya Caddesi başta olmak üzere, eğlence mekanlarına ve iş yerlerine yönelik uygulamlarını artırdı.

03.10.2017 00:59

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Belediye ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerininde katılımı ile son bir ay içersinde Kızılay Sakarya Caddesi başta olmak üzere, eğlence mekanlarına ve iş yerlerine yönelik uygulamlarını artırdı. Cadde esnafı ve vatandaşlarında beğeni ve desteğini alan uygulamlarda, halkın huzurunu bozacak şahıslar ile halk sağlığını tehdit edebilecek iş yerlerine yönelik denetimler gerçekleştiriliyor.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü koordinesinde belediye ve il sağlık ekiplerinin katılımı ile Kızılay Sakarya caddesi ve çevresinde vatandaşların huzur ve güvenliği için şüpheli şahıslar ve iş yerleri üzerinde denetimler sıklaştırıldı.

Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde TEM, Narkotik, Çevik, Güvenlik, Kom ve Özel Harekat polislerinden oluşan 300 personelle Asayiş uygulaması gerkeçleşitirldi. Şüpheli kişilere yönelik kimlik kontrolü ve üst araması yapan ekipler, belediye ve il sağlık ekiplerinin aktılımı ile çevredeki eğlence mekanları ile iş yerlerini denetledi. Sağlık ve çalışma şartlarına uymayan bazı iş yerlerine yasal işlem yapılırken, özellikle halk sağlığını tehdit eden sokak satıcılarına yönelik çalışma yürütün ekipler bu kişilere ait tezgahlara el koyarak cezai işlem uyguladı.

Sakarya caddesinde işeltmeci olan Tarık Bayram, 7 yıldır bölgede esnaflık yaptığını belirterek emniyetin uygulamalrı ile sokağın eski çehresine geri dönmeye başladığını vurguladı. Bayram bölgedeki madde bağımlılarının ve kötü niyetli kişilerin, vatandaşların huzur ve güven içersinde caddede dolaşmlarına engel olduğunu, yürütülen çalışmalarla ailelerin ve gençlerin yeniden caddede rahat bir şekilde dolaştıklarını, bununda kendi işleri açısından olumlu sonuçlar getirdiği vurgulayarak, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve yetkililere teşekkür etti.

Çocukluğundan beri caddeyi kullandığını belirten Uğur Kazar isimli vatandaş ise, vatandaşların ve bölgedeki esnafın huzurunu bozan şahısların son zamanlarda yoğunlaştırılan uygulamarla bölgeden uzaklaştırıldığını belirterek, gençlerin ve ailelerin sokaklarda daha huzurlu yürüdüklerini ifade etti.

Yoğunlaştırılan uygulamaların süreklilikle devam edeceğini vurgulayan emniyet yetkilileri vatandaşlara ve esnafa destek ve anlayışlarından dolayı teşekkür etti.

Sakarya Caddesi\'nde Asayiş Uygulaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Caddesi'nde Asayiş Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement