Sakarya'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sakarya'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Sakarya\'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı
19.03.2014 10:59  Güncelleme: 13:35

Kıskançlık krizine giren eş, beden eğitimi öğretmeni 42 yaşındaki Tuncay Kayalı'yı tabancayla öldürdü, kendi eşi Hülya Ş.'yi de yaraladı.

Adapazarı ilçesinin Korucuk Mahallesinde dün meydana gelen olayda Güven Ş. isimli bir şahıs, önce öğretmen Tuncay K'yı daha sonra eşi Hülya Ş'yi vurdu.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ

A Olay kentin Korucuk Mahallesi'nde dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre eşi Hülya ile çocuğunun öğrenim gördüğü okulda öğretmenlik yapan Tuncay Kayalı arasında yakınlaşma olduğuna inanan Güven Ş. kıskançlık krizine girdi. Evli ve 2 çocuk babası öğretmen Tuncay Kayalı'yı telefonla arayan Güven Ş., hemen görüşmek istediğini söyledi. Olacaklardan habersiz evinden çıkan öğretmen Kayalı, sokakta buluştuğu Güven Ş.'nin silahlı saldırısına uğradı.

NAMLUDA KALAN TEK KURŞUNU EŞİNE SIKTI

Öğretmen Tuncay Kayalı'yı 5 kurşunla öldüren Güven Ş., evine dönerken, bu kez eşi Hülya Ş.'ye telefon ederek dışarı çıkmasını söyledi. Güven Ş. kapıya çıkan eşi Hülya'ya da namluda kalan tek kurşunu sıktı. Hülya Ş. ayağından vurulurken, tabancasındaki kurşun biten Güven Ş. olay yerinden kaçtı.

GÖZALTINA ALINDI

Hülya Ş. hastanede tedaviye alınırken, ölen öğretmen Tuncay Kayalı'nın cesedi de otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis tarafından yakalanan Güven Ş. gözaltına alındı. Olayı soruşturan polis,Güven Ş.'nin, aralarında yakınlaşma olduğu iddiasıyla öğretmen Tuncay Kayalı'yı öldürdüğü ve eşi Hülya Ş.'yi de yaraladığı ihtimali üzerinde durulduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika


Advertisement