Sakarya'da Yabancı Dil Kursu Çalışanlarının Rehin Alınması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sakarya'da Yabancı Dil Kursu Çalışanlarının Rehin Alınması

03.03.2018 11:49

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yabancı bir dil kursu çalışanlarıyla sahiplerini rehin alan ve polis ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yabancı bir dil kursu çalışanlarıyla sahiplerini rehin alan ve polis ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, emniyetteki işlemlerinin ardından Yenikent Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve dün adliyeye sevk edilen şüpheli E.K'nin savcılık sorgusu tamamlandı.

Nöbetçi hakimliğe çıkarılan zanlı, tutuklandı.

23 Şubat Cuma günü Adapazarı ilçesi Çark Caddesi'ndeki Tansel Pasajı'nda bulunan yabancı dil kursuna giren E.K. (50), kurs sahipleri ve çalışanlarını rehin almış, tabancasıyla havaya ve yere birkaç el ateş etmişti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri düzenledikleri operasyonla E.K'yi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Yabancı Dil Kursu Çalışanlarının Rehin Alınması - Son Dakika


Advertisement