Sakarya - Ulaştırma Bakanı Bilgin Bir Günde İki Ayrı Acı Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Ulaştırma Bakanı Bilgin Bir Günde İki Ayrı Acı Yaşadı

Sakarya - Ulaştırma Bakanı Bilgin Bir Günde İki Ayrı Acı Yaşadı

Ulaştırma Bakanı Bilgin bir günde iki ayrı acı yaşadı ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin aynı gün içinde iki ayrı acı yaşadı.

27.08.2015 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma Bakanı Bilgin bir günde iki ayrı acı yaşadı

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin aynı gün içinde iki ayrı acı yaşadı. Sivas'ta yengesi trafik kazasında can veren Bakan Bilgin'in amcası aynı gün Sakarya'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in yengesi Rabia Bilgin Sivas'ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Aynı gün uzun süredir tedavi gören amcası Mevlüt bilgin de yaşamını kaybetti. Sivas'ta öğle namazında yengesini defneden bakan Bilgin ikindi namazında amcası Mevlüt Bilgin'in cenazesinde de hazır bulunmak üzere Sakarya'ya geldi.

Bakan Bilgin Adapazarı Korucuk mahallesinde yaşayan ve rahatsızlık sonucu uzun süredir tedavi gördüğü Yenikent Devlet hastanesinde hayatını kaybeden 70 yaşındaki amcası Mevlüt Bilgin'in cenazesine katıldı.

8 çocuk babası olan Mevlüt Bilgin'in cenazesi Karaman 17 Ağustos camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Karaman mezarlığına defnedildi.Aynı gün iki acıyı birden yaşayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin taziyeleri kabul etti. Oldukça bitkin olduğu görülen Bakan Feridun Bilgin'i cenazede dostları ve siyasiler yalnız bırakmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Ulaştırma Bakanı Bilgin Bir Günde İki Ayrı Acı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement