Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı - Son Dakika
Güncel

Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Türkan Sabancı. "Sakıp bey, kişiliğiyle Türk halkının gönlünde önemli bir yer edindi.

10.04.2011 23:31

Türkan Sabancı: "Sakıp bey, kişiliğiyle Türk halkının gönlünde önemli bir yer edindi. "

Sanatçı Ahmet Özhan: "O tatlı diliyle kendisini bize sevdirmeyi çok iyi bilirdi. "

Merhum iş adamı Sakıp Sabancı, Sabancı Center'da ölümünün 7'inci yıl dönümünde sevdiği şarkılarla anıldı. Gecede konuşan Türkan Sabancı "Sakıp bey, kişiliğiyle Türk halkının gönlünde önemli bir yer edindi. " dedi. Gecenin sonunda Türkan Sabancı, eşinin sevdiği şarkıları seslendiren Özhan'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Sakıp Sabancı'nın aralarından ayrılışının yedinci yılında dostlarıyla birlikte onun sevdiği şarkılarla, dostlukla, sevgiyle andıklarını söyleyen eşi Türkan Sabancı, Sakıp Sabancı'nın işine, ülkesine ve yurdunun her köşesine gönülden bağlı olduğunu ifade etti. Sakıp Bey, kişiliğiyle Türk halkının gönlünde önemli bir yer edindi diyen Türkan Sabancı, "Biz de ailesi olarak anısını yaşatmaya çalışıyoruz. Bu anlamlı gecede bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum. " diye konuştu.

AHMET ÖZHAN: "TATLI DİLİYLE KENDİSİNİ BİZE SEVDİRMEYİ ÇOK İYİ BİLİRDİ"

Gecede konuşan sanatçı Ahmet Özhan da "O tatlı diliyle kendisini bize sevdirmeyi çok iyi bilirdi. Onun iksiri de sanırım bunda. Bu anma gecesinin sevgi ve neşe içinde yapılmasını çok anlamlı buluyorum. Umarım sonsuza kadar devam eder. " diye konuştu. Özhan daha sonra, "Aşkı Seninle Tattım", "İstanbul'da Boğaziçinde", "Ağlar Gezerim Sahili", "Gönlümün Şarkısını Gözlerinde Okurum", "Güneşin Battığı Yerde", "Bunca Gazel İçinde", "Bir Peri Masalı" ve "Sen Benim Gönlümde Açan Son Güldün" adlı parçalarını seslendirdi. Konserin sonunda Sakıp Sabancı'nın iş ve sanat dünyasından dostları "Eski Dostlar" şarkısını söyledi. Gecenin sonunda Türkan Sabancı, eşinin sevdiği şarkıları seslendiren Özhan'a bir teşekkür plaketi takdim etti.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Anma konserine Erol Sabancı, Güler Sabancı, Dilek Sabancı, Serra Sabancı, Sevil Sabancı, Suzan Sabancı Dinçer, Rahmi Koç, Semahat Arsel, Ali Ağaoğlu, Zeynel Abidin Erdem, Mustafa Sarıgül, Erol Evgin, Orhan Gencebay, Üstün Asutay ve Halit Kıvanç'ın da aralarında bulunduğu iş ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement