Saldırısına Uğradığı Kurdu Bıçaklayarak Uzaklaştırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Saldırısına Uğradığı Kurdu Bıçaklayarak Uzaklaştırdı

08.06.2016 15:49

Ardahan'ın Posof İlçesi'nde Bülent Taşçı, Günbatan köyü merasında hayvan otlatırken saldırısına uğradığı kurttan bıçaklayarak kurtuldu.

Ardahan'ın Posof İlçesi'nde Bülent Taşçı, Günbatan köyü merasında hayvan otlatırken saldırısına uğradığı kurttan bıçaklayarak kurtuldu.

Taşçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köyün merasında havyan otlattığı sırada bir kurdun hayvanlarına yaklaştığını gördüğünü kaydetti.

Korktuğunu ancak kurdu uzaklaştırmak için sopası ile harekete geçtiğini belirten Taşçı, "Kurdu hayvanlar kovaladı ancak ben de kovalamaya çalışırken bana saldırdı. Hatta beni altına aldı. Bana zarar verir diye elimi boğazına soktum, daha sonra bıçağımı kurdun boğazına ve her tarafına sapladım. Kurt darbe görünce beni bıraktı, daha sonra kaçtı." dedi.

Kurdun ağzının kanlandığını anlatan Taşçı, ancak hayvanlarının zarar görmediğini söyledi.

Boğuşma sırasında sol elinden yaralandığını dile getiren Taşçı, traktör ile önce Posof Devlet Hastanesi daha sonra da ambulansla Ardahan Devlet Hastanesi'ne gittiğini aktardı.

Taşçı, sağlık durumunun iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saldırısına Uğradığı Kurdu Bıçaklayarak Uzaklaştırdı - Son Dakika


Advertisement