Samandağ'da deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Samandağ'da deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor

Samandağ\'da deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor
06.08.2023 13:11

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin yıkıma yol açtığı Hatay'ın Samandağ ilçesinde, enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Samandağ Kaymakamı Mehmet Aksu ve Koordinatör Kaymakam Alper Kırgıl, çalışmaları yerinde değerlendirdi ve ilçenin yeniden ayağa kaldırılması için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin yıkıma yol açtığı Hatay'ın Samandağ ilçesinde, enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Samandağ Kaymakamı Mehmet Aksu ve Koordinatör Kaymakam Alper Kırgıl, Samandağ ilçesindeki enkaz kaldırma çalışmalarının yapıldığı alanları gezerek, çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Kaymakam Aksu, "Depremin izlerini silmek için bütün imkanlarımız seferber olmuş durumda. Bizler de güzel ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samandağ'da deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement