Şamdanlar Konya'da - Son Dakika
Güncel

Şamdanlar Konya'da

Şamdanlar Konya\'da

Gebze Şamdan Spor Kulübü, Ümitler, Gençler ve 21 yaşaltı Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmeleri için Konya'ya gitti.

09.08.2011 14:34

Karatede Gebze'nin ve Türkiye'nin markası olan Şamdanlar, Milli forma ve şampiyonluk için ter dökecekler. Yarın başlayacak ve 14 Ağustos'da bitecek olan turnuvada ekibimiz 9 sporcusuyla mücadele edecek. Malezya'da yapılacak dünya şampiyonası için Karate Milli Takım kadrosunun şekilleneceği şampiyonada Şamdanlar iyi bir sonuç hedefliyor.

HEDEF MİLLİ FORMA

Dün akşam saatlerinde yola çıkan Adnan Şamdan ve sporcuları bugün istirahat ederek geçirdikten sonra yarından itibaren zorlu mücadelelere başlayacaklar. Yoğun bir hazırlık ve antrenman dönemini geride bırakarak en iyi şekilde şampiyonaya hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Adnan Şamdan Gebze'ye güzel sonuçlarla dönmek istediklerini ifade etti. Adnan Şamdan tek hedeflerinin Milli Takıma sporcu vermek olduğunun altını çizerken, sporcularımız da Şampiyonadan umutlu. Turnuvada Gebze'yi başarılı sporcularımız Eray Şamdan, Burhan Gökmen, Ercan Sarıaydın, Ertuğrul Çelik, Kardelen Tanya Şamdan, Meryem Mazlum, Seda Kurt, Beyza Coşkun ve Feride Tuğba Coşkun temsil edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şamdanlar Konya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement