Sami Yusuf, Allah Türkiye'yi Korusun - Melbourne - Son Dakika
Güncel

Sami Yusuf, Allah Türkiye'yi Korusun - Melbourne

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sami Yusuf'un konserinden detaylar Sami Yusuf'un açıklamaları Sami Yusuf, Allah Türkiye'yi korusun -Ünlü sanatçı Sami Yusuf, "Allah Türkiye'yi korusun, gerçekten çok zor bir zamandı.

06.07.2016 22:19

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sami Yusuf'un konserinden detaylar

Sami Yusuf'un açıklamaları Sami Yusuf, Allah Türkiye'yi korusun

-Ünlü sanatçı Sami Yusuf, "Allah Türkiye'yi korusun, gerçekten çok zor bir zamandı." dedi.

MELBOURNE (AA) – Avustralya'nın Melbourne kentinde konser veren ünlü sanatçı Sami Yusuf, Atatürk Havalimanı'na yapılan saldırıda hayatlarını kaybedenler için "onların hepsi şehit, Allah Türkiye'yi korusun, gerçekten çok zor bir zamandı." dedi.

Melbourne ve Sydney kentlerinde konser vermek üzere ilk kez Avustralya'ya gelen Azeri kökenli İngiliz sanatçı Sami Yusuf, Melbourne konserinde hayranları ile buluştu. Eski ve yeni albümü Barakah'tan eserlerini seslendiren Yusuf hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Melbourne konseri öncesinde AA mikrofonlarına konuşan ünlü sanatçı Yusuf, Atatürk Havalimanı'na yapılan hain saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Saldırının gerçekleştiği gün Türkiye'de bulunduğunu belirten Yusuf, "bütün kalbimle mağdurların yanındayım, onların hepsi şehit, tamamı. Aileler, ilk altı yedi saat hiç bir şey bilmemek gerçekten çok zordu, kalbim onlarla berber, Allah'ın rahmeti onlarla olsun, Allah sabır versin ve gerçekten çok zor bir zamandı" dedi.

Saldırı karşısında sosyal medya üzerinden ilk dayanışma mesajlarından birini kendisinin paylaştığını aktaran Yusuf, "Allah Türkiye'yi korusun, Müslüman dünyasını korusun, insanlığı korusun ve dünyadaki iyi insanları. Umuyorum ki ileride daha iyi günler görürüz." ifadelerine yer verdi.

Avustralya turnesini 8 Temmuz'da Sydney'de vereceği kanserin ardından tamamlayacak olan Sami Yusuf, 17 Temmuz Pazar günü Antalya'da hayranları ile buluşacak.

Sami Yusuf, Allah Türkiye\'yi Korusun - Melbourne
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sami Yusuf, Allah Türkiye'yi Korusun - Melbourne - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement