Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Tam Gaz - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Tam Gaz

Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor\'da Hazırlıklar Tam Gaz

2018-2019 futbol sezonunda TFF 2. Lig'de mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda konuk olacağı Bayrampaşaspor maçında TFF 3. Lig'de son maçına çıkacak.

02.05.2018 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde sürdüren şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor ligin son maçını kazanarak sezonu tamamlamak istiyor.

Yeşil beyazlı temsilcimizin Cumartesi günü deplasmanda konuk olacağı rakibi Bayrampaşaspor play-off hesapları yaparken, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da ise hedef sezonu galibiyetle kapatmak.

HAZIRLIKLAR BU SABAH YAPILAN ANTRENMANLA SÜRDÜ

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Bayrampaşaspor maçının hazırlıkları bu sabah Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenman ile sürdü. Düz koşuyla başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda oyunla antrenmanı tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar bugün yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

HAZIRLIKLAR CUMA GÜNÜ TAMAMLANACAK

Yarın yapacağı antrenmanla Bayrampaşa maçının hazırlıklarını sürdürecek olan yeşil beyazlılar, Cuma sabahı yapacağı antrenmanın ardından İstanbul'a giderek kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor'da tedavileri devam eden Alper Akçam, Kürşat Aydın ve Cihan Avcu, Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Hazırlıklar Tam Gaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement