Samsun'da Silahlı Suç Örgütüne Operasyon: 4 Kişiye Ev Hapsi Cezası - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Silahlı Suç Örgütüne Operasyon: 4 Kişiye Ev Hapsi Cezası

Samsun\'da Silahlı Suç Örgütüne Operasyon: 4 Kişiye Ev Hapsi Cezası

Samsun'da gerçekleştirilen operasyonda, silahlı suç örgütü lideri A.K. ve yöneticilerinin de aralarında olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. 4 kişiye ev hapsi cezası verilirken, 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14.07.2023 10:42  Güncelleme: 10:58

SAMSUN'da silahlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınıp dün adliyeye sevk edilen 19 şüpheliden çete lideri A.K.'nin de aralarında olduğu 4 kişiye ev hapsi cezası verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 gün önce organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Samsun merkez ile Ayvacık ilçesi ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, örgüt lideri A.K. ve yöneticilerinin de içinde olduğu 19 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda 9 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 4 ruhsatsız pompalı tüfek, 392 tabanca mermisi, 4 boş kovan, 50 kurusıkı tabanca mermisi, 13 şarjör, 8 senet ve 562 sentetik hap ele geçirildi.

19 şüpheliden 2'si emniyetteki ifadelerinin ardından, 1'i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 16 şüpheli ise dün geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi. Suç örgütü lideri A.K. ile birlikte 3 kişiye ev hapsi cezası verildi, 10 kişi ise çıkarıldığı hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aynı suçtan tutuklu bulunan 2 kişinin ise tutukluluğuna devam kararı verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Silahlı Suç Örgütüne Operasyon: 4 Kişiye Ev Hapsi Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement