Samsun'da Tübitak 4007 Bilim Şenliği Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Tübitak 4007 Bilim Şenliği Başladı

01.06.2016 16:09

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği programı kapsamında "Samsun Bilim Şenliği - Proje Pazarı" etkinliği düzenledi.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği programı kapsamında "Samsun Bilim Şenliği - Proje Pazarı" etkinliği düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, çocuklara seslenerek yapılması gereken en önemli şeyin çalışmak ve çok çalışmak olduğunu söyledi.

Ar-Ge desteğini arttıracaklarını belirten Vali Şahin, "Elimizin altındaki ürünleri bilim için kullanmalıyız. Yoksa lüzumsuz işlerle meşgul oluruz. Eğitim adına, bilim adına, çalışma adına yapılması gereken ne varsa çalışanlara yüzde 100 tam destek sunmak adına yanınızda olacağız. Öğretmenler, mutlaka meraklı ve hayali güçlü, yüksek olan öğrencilere destek sağlayacak." diye konuştu.

Daha sonra İlkadım Belediyesi Halk Dansları Topluluğu yöresel halk oyunu ile Emrullah Efendi Ortaokulu öğrencileri bando takımı gösterilerini sundu.

Vali Şahin ve protokol üyleri, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi.

Bilim şenliğinin yarın sona ereceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Tübitak 4007 Bilim Şenliği Başladı - Son Dakika


Advertisement