Samsun Merve Öğretmen, Yaşama Tutunamadı - Son Dakika
Güncel

Samsun Merve Öğretmen, Yaşama Tutunamadı

Samsun'da, geçen pazar günü otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan öğretmen Merve Mercan Çelik (27), tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

24.11.2017 16:23

Samsun'da, geçen pazar günü otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan öğretmen Merve Mercan Çelik (27), tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Kaza, Atakum ilçesinde, geçen pazar günü meydana geldi. Çarşamba 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Merve Mercan Çelik, 8 aylık kızı Zeynep'e marketten yiyecek almak için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, bir kadın sürücünün kullandığı otomobilin kendisine çarpması sonucu metrelerce sürüklenen Çelik, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne kaldırılan Çelik, dün hastanede hayatını kaybetti. Genç öğretmenin, Öğretmenler Günü öncesi hayatını kaybetmesi, kentteki eğitim camiasını yasa boğdu. Merve Mercan Çelik'in polis memuru Erhan Çelik ile 2016 yılının Mayıs ayında evlendiği ve cenazesinin Edirne'nin Keşan ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Samsun'da geçen pazar günü otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ingilizce öğretmeni Merve Mercan Çelik için 1,5 yıldır görev yaptığı okulda tören düzenlendi. Çelik'in cenazesi emniyet müdürlüğünün cenaze aracıyla görev yaptığı Çarşamba İlçesi'ndeki 75'inci Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne getirildi. Mesai arkadaşlarının, öğrencilerinin ve aile yakınlarının katıldığı cenaze töreninde gözyaşı sel oldu. Merve Mercan Çelik'in tabutu, cenaze aracından indirildi. Üzerine Türk Bayrağı sarılarak okulda giydiği beyaz önlüğü koyuldu. Tabutunun üzerine kırmızı karanfiller bırakıldı. Polis memuru eşi Erhan Çelik, tabut üzerinde bulunan eşinin önlüğüne sarılarak ağlarken, annesi Leyla Mercan ise kızının fotoğrafını öperek sevdi. Okul bahçesinde duaların edilmesi, hellalik alınmasının ardından 8 aylık kızı olan Merve Mercan Çelik'in cenazesi Edirne'nin Keşan İlçesi'nde toprağa verilemek üzere karayoluyla gönderildi.

Samsun Merve Öğretmen, Yaşama Tutunamadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Merve Öğretmen, Yaşama Tutunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement