Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili açıklama yaptı - Son Dakika
Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili açıklama yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Antalya\'daki teleferik kazasıyla ilgili açıklama yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın açıklamalarını yalanladı. Bakanlık, teleferiğin bakımını yapan şirketin onaylanmadığını ve sertifikalandırılmadığını belirtti.

13.04.2024 15:06  Güncelleme: 15:09

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Antalya'daki teleferiğin bakımını yapan şirketle ilgili "Bahse konu şirketin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teleferiğin bakımını yapmak üzere onaylanması veya sertifikalandırılması söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili X hesabından açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Deniz Yavuzyılmaz tarafından Antalya Konyaaltı'nda teleferik hattını taşıyan direklerden birinin devrilmesi hadisesine ilişkin yapılan açıklamada, 'Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin teleferiğin bakımlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırdığı' ifade edilmiştir. Bahse konu şirketin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teleferiğin bakımını yapmak üzere onaylanması veya sertifikalandırılması söz konusu değildir. Sayın Yavuzyılmaz'ın ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili açıklama yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement