SEMERKANT - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde konuştu - Son Dakika
Güncel

SEMERKANT - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde konuştu

SEMERKANT - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi\'nde konuştu

Şanghay İşbirliği Örgütü toplantı salonu Toplantıya katılan devlet başkanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'in konuşması SEMERKANT - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde konuştu.

16.09.2022 13:31

Şanghay İşbirliği Örgütü toplantı salonu

Toplantıya katılan devlet başkanları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'in konuşması SEMERKANT - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Şanghay İşbirliği Örgütü) Son 10 yıldır sahip olduğumuz Diyalog Ortağı statümüz sayesinde burası Asya'ya açılan pencerelerimizden biri haline gelmiştir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amacımız insanı ve insani değerleri merkeze alan girişimci bir diplomasi anlayışı ile bölgemizde ve ötesinde bir barış kuşağı tesis etmektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğu ile batı arasındaki köprü konumumuz emsalsiz imkanlar sunuyor. Güvenlikten ekonomiye, enerjiden ulaşıma, tarımdan turizme her alanda iş birliğine hazırız

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel SEMERKANT - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şangay İşbirliği Örgütü Zirvesi'nde konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement