Şanlıurfa'da Gözaltındaki 40 Hakim ve Savcı Adliyede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfa'da Gözaltındaki 40 Hakim ve Savcı Adliyede

Şanlıurfa\'da Gözaltındaki 40 Hakim ve Savcı Adliyede
19.07.2016 15:06

Şanlıurfa'da gözaltındaki 40 hakim ve savcı adliyedeAli LEYLAK- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'da, darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 hakim ve savcı, elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa'da gözaltındaki 40 hakim ve savcı adliyede

Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA'da, darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 40 hakim ve savcı, elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi.

Darbe teşebbüsü soruşturması kapsamında gözaltına alınan 40 hakim ve savcının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Yoğun güvenlik önlemleri arasında hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, elleri kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, adliyeye götürülürken bazı vatandaşla sözlü olarak tepki gösterdi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Gözaltındaki 40 Hakim ve Savcı Adliyede - Son Dakika


Advertisement