Şanlıurfa'da Husumetli Aileler Barıştırıldı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Husumetli Aileler Barıştırıldı

Şanlıurfa\'da Husumetli Aileler Barıştırıldı

Şanlıurfa'da, 2 ay önce 1 kişinin öldüğü olaydan sonra aralarında husumet bulunan 'Kaya' ve 'Demir' aileleri, törenle barıştırıldı.

25.08.2013 14:14

Şanlıurfa'da, 2 ay önce 1 kişinin öldüğü olaydan sonra aralarında husumet bulunan 'Kaya' ve 'Demir' aileleri, törenle barıştırıldı.

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'ne bağlı Taşlıdere Köyü'nde, 2 ay önce ağabeyinin düğününe giderek halay çeken Ekrem Demir, rastgele açılan ateşte kurşunun başına isabet etmesi sonucu öldü. Demir'in ölümü ardından Kaya ile Demir ailelerinin arasında husumet başladı. Husumetli ailelerin barıştırılması için kanaat önderleri, aile büyükleri ve bürokratlar araya girerek barış görüşmeleri başlattı. Yapılan girişimler sonucu her iki ailenin barışa ikna olması üzerine Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan Galip Kuşçuoğlu Cami Külliyesi'nde tören düzenlendi. Yaklaşık 60 kişinin katıldığı barışta husumetli ailelerin ileri gelenleri Nihat Kaya ile Hasan Demir, birbirleriyle tokalaşıp barıştırıldı. Duaların okunduğu barışta her iki aileye mensup fertler, birlikte yemek yedi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Husumetli Aileler Barıştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement