Şanlıurfa'da kadınlara seminer verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şanlıurfa'da kadınlara seminer verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şanlıurfa\'da kadınlara seminer verildi
 Güncelleme: 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce "Kadına karşı şiddetin önlemesi" ve "En iyi narkotik polisi anne" konulu seminer düzenlendi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünce "Kadına karşı şiddetin önlemesi" ve "En iyi narkotik polisi anne" konulu seminer düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler Saadet Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen seminere, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi Selda Ulucan ile kadınlar katıldı.

Seminerin ardından Narkotik Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü stantlarını gezen Ulucan, kadınlarla sohbet etti.

Uyuşturucunun önlenmesinin önemine değinen Ulucan, kadınlara, uyuşturucunun önlenmesinde büyük önem arz eden "UYUMA" ve kadına yönelik şiddetin bildirilmesinde ve önlenmesinde "KADES" uygulamalarını kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: AA