Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan,

Şanlıurfa\'nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan,

Şanlıurfa’nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasını her şeyin üstünde tuttuklarını söyledi.

27.10.2017 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasını her şeyin üstünde tuttuklarını söyledi. Başkan Ayhan, "Bizim önceliğimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür" dedi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından periyodik olarak düzenlenen vatandaş buluşmaları bu kez Akçakale'de gerçekleştirildi. Öğretmenevi'nde Akçakale Kaymakamlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, Akçakale Kaymakamı Hamza Özer, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Daire Başkan Yardımcısı Mehmet Uslu ve 115 mahalle muhtarı katıldı. Vali Yardımcısı Ufuk Akıl başkanlığındaki toplantıda öncelikle muhtarlara söz verilerek, sorunları dinlendi. Ağırlıklı olarak eğitim, sağlık ve içme suyu hizmetlerinde yaşanan sıkıntılara değinen muhtarlar, talep ve önerilerini de sıraladı.

Muhtarları sükunete çağırdı

Zaman zaman hararetlenen muhtarlar Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan tarafından sakinleştirildi. Muhtarları sükunete davet eden Başkan Ayhan, "Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak biraz sakin olmalarını istiyorum. Bizim öncelikli derdimiz ay yıldızlı al bayrağımızı dalgalandırmak. Sonrasında yol da, su da, eğitim de, sağlık da gelir. Ama önce vatan, önce devlet" dedi.

Önce vatan sonra hizmet

Halkın huzur ve refahı için vatanın bölünmez bütünlüğünü her şeyin üstünde tuttuklarını belirten Başkan Ayhan, "Hemen yanı başımızda, sınırımızın 500 metre ilerisinde PKK paçavrası sallanıyor. Bundan dolayı biz önce devletimize sahip olalım. Hizmet hiç önemli değil. Önce vatan, ondan sonra hizmet" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement