Saran Holding'ten Geleneksel 23 Nisan Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Saran Holding'ten Geleneksel 23 Nisan Etkinlikleri

Saran Holding\'ten Geleneksel 23 Nisan Etkinlikleri

Saran Holding, Anadolu'da eğitim gören genç beyinlerin başarılarını teşvik etmek için geleneksel hale getirdiği 23 Nisan İstanbul Gezisi'ni bu yıl 15. kez düzenledi.

25.04.2015 08:59  Güncelleme: 09:01

Çocuklar gezinin son gününde Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'latanıştı, pop müziğin sevilen ismi Betül Demir'in mini konseriyle eğlenceli saatler geçirdi.

SARAN Holding, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anadolu'dan gelen 40 çocuğu 3 gün boyunca ağırladı. 2000 yılından beri yüzlerce başarılı öğrenciyi İstanbul gezisiyle ödüllendiren Saran Holding'in bu yılki sürpriz ismi ise Betül Demir oldu.

BETÜL DEMİR'DEN ÇOCUKLARA ÖZEL KONSER

Pop müziğin sevilen ismi Betül Demir'le birlikte yemek yiyen çocuklar, sanatçının verdiği mini konsere de eşlik ettiler. Çocukların istediği şarkıları seslendiren Betül Demir,"Sizleri bir nebze mutlu ettiysem ne mutlu bana. Şu an mutluluktan havalara uçuyorum" dedi.

SADETTİN SARAN, BAŞARININ FORMÜLÜNÜ VERDİ

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'latanışıp sohbet eden gençler, Saran'ın "Sigara içmiyorsunuz değil mi?" sorusuna hep bir ağızdan"Hayır" diye yanıt verdi. Çocuklar, hediye edilen Fenerbahçe formalarını Sadettin Saran'a imzalatmak için birbirleriyle yarıştı.

Öğrencilere başarılı olmanın formülünü anlatan SadettinSaran, "Ben Kırıkkale'nin bir köyünden çıktım. Türkiye'nin önemli holdinglerinin birini kurdum. Siz de kimsenin negatif şeyler söylemesine müsaade etmeyin. Büyük düşünün, siz de başarabilirsiniz" dedi.

İSTANBUL'U GEZDİLER, BOĞAZ TURU YAPTILAR

Çeşitli okullarda eğitim gören ve ilk kez İstanbul'a gelen genç beyinler, üç gün boyunca Rahmi Koç Müzesi ,Miniatürk, Vialand, Tarihi Yarımada, İstanbul Akvaryum, Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı gibi yerleri gezdi; yorgunluklarını Boğaz'da tekne turu yaparak attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saran Holding'ten Geleneksel 23 Nisan Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement