Şarkıcı Ve Oyuncu Selim Gülgören: Müzik, Oyunculuktan Önde Olacak - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Ve Oyuncu Selim Gülgören: Müzik, Oyunculuktan Önde Olacak

Şarkıcı Ve Oyuncu Selim Gülgören: Müzik, Oyunculuktan Önde Olacak

"Aşıklar Şehri" isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan müzisyen Selim Gülgören, müzik ve oyunculuğu bir arada yürütmek istediğini, ancak müziğin her zaman bir adım önde olacağını söyledi.

03.06.2016 12:38

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliği için geldiği Şanlıurfa'da soruları yanıtlayan Selim Gülgören, DJ Murat ile birlikte, 15 gün önce "Hesap Sorar" isimli yeni bir single çıkardıklarını belirterek, yazın bol bol bu şarkıyla konserler düzenleyeceklerini ifade etti. Genç şarkıcı, Ekim ayı gibi yeni bir single daha düşündüğünün de müjdesini verdi.

MÜZİK Mİ, OYUNCULUK MU?
Müzik ve oyunculuğu bir arada sürdüren başarılı sanatçı Selim Gülgören, "Müzik mi, oyunculuk mu?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Benim kendime ait bir dünyam var. Bu dünyada film müzikleri, reklam müzikleri yapıyorum. Yaklaşık 4-5 senedir kendime ait bir şirketim var. Aslında ben kendi dünyamda müzikle uğraşıyorum. Oyunculuk, bu işle uğraştığım için tesadüf eseri benim hayatımda. Ama oyunculuğu da sevdim. Yeni bir sinema filmi çektik, Ağustos ayı gibi vizyona girecek kısmet olursa." Daha önce dizilerde de oynayan Selim Gülgören, "Dizi müziği yapıyorum zaten. Dizide de oynamak güzel olur diye düşünüyorum ama müzik her zaman bir adım önde olacak" diye konuştu.

"POPÜLERLİK; BALON KÖPÜĞÜ"
Büyük hayran kitlelerine ulaşmanın kolay olmadığını belirten Selim Gülgören, günümüzde herkesin popüler olabileceğini, ancak önemli olanın, devamını getirebilmek olduğunu söyledi. Gülgören, "Bu iş çok zorlu bir süreç. Hiçbir şey öyle görüldüğü kadar kolay değil. Ben bu zorlu süreci hala yaşıyorum. Çok fazla şeyler çıkıyor karşınıza. Şarkı yapmak, klip çekmek veya dizide oynamakla bitmiyor. Çok fazla çalışmak, emek vermek, didinmek gerekiyor" diye konuştu. Popülerliğin balon köpüğü gibi olduğunu vurgulayan Selim Gülgören, şöyle devam etti: "Tesadüf eseri kendinizi bir dizide bulabilirsiniz. İnternete koyduğunuz şarkınız tesadüfen patlayabilir. Birden insanların gözdesi haline gelebilirsiniz. Ancak önemli olan bunun devamını getirebilmek. Çok zor bir süreç. Sağlam adımlarla gitmek gerekir. Bir kere bu işe girerken şunu ayırt etmek lazım; bu işi meslek olarak mı yapmak istiyorsunuz, popüler olmak için mi? Bu işi yapacağım diyorsanız, zaman zaman popüler olabilir, zaman zaman kabuğunuza çekilebilirsiniz." (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şarkıcı Ve Oyuncu Selim Gülgören: Müzik, Oyunculuktan Önde Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement