Sasiad; 8. Expo Sakarya Sanayi Ve Ticaret Fuarı Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Sasiad; 8. Expo Sakarya Sanayi Ve Ticaret Fuarı Sona Erdi

Sasiad; 8. Expo Sakarya Sanayi Ve Ticaret Fuarı Sona Erdi

SASİAD tarafından 20-23 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen ve dört gün boyunca bir çok protokolü ve vatandaşın ziyaret ettiği "8. Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı" sona erdi.

24.09.2012 17:22  Güncelleme: 17:18

Stantları ziyaret ederek, katılımcılara teşekkür ettiler

Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) tarafından DEMOS Fuarcılığın büyük katkılarıyla Adapazarı Şeker Fabrikası'ndaki 7 bin metrekarelik alanında bu yıl 8'incisi gerçekleşen "Expo Sakarya Sanayi ve Ticaret Fuarı" kapılarını kapadı. Dört gün süren fuarda; Yapı-İnşaat, Makine, Tarım ve Hizmet Sektöründen 120 firma ürünlerini sergiledi. Sakarya ve il dışından bir çok Protokol, işadamı, esnaf, tedarikçi vatandaşın ziyaret ettiği fuar; bir çok görüntülere de sahne oldu.

Dört gün boyunca ziyaretçileri ağırlayan SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bahar ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Bayraktar ile Onur Döver; fuarın son günü tek tek stantları ziyaret ederek, katılımcılara teşekkür etti. SASİAD Başkanı Aydın Bahar; fuarın seneye daha kapsamlı ve bu yıldan daha farklı olacağını bildirdi.

Protokol mensupları

Fuarı ziyaret eden protokol mensupları arasında; "AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İÇASİFED Genel Başkanı Nihat Güçlü, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, SAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çokal"da yerini aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sasiad; 8. Expo Sakarya Sanayi Ve Ticaret Fuarı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement