Seçim Vaadi Olarak 'Sırat Köprüsü Geçiş Kartı' Sözü Verdiler - Son Dakika
Güncel

Seçim Vaadi Olarak 'Sırat Köprüsü Geçiş Kartı' Sözü Verdiler

Seçim Vaadi Olarak \'Sırat Köprüsü Geçiş Kartı\' Sözü Verdiler

Diyarbakır ÇTV Tiyatro Grubu, siyasi parti liderlerinin sözlerine atfen yaptığı son skeçte, seçmenlerine seçim vaatlerinin en çılgın teklifi olarak, 'sırat köprüsü geçiş kartı' sözü veridi.

10.06.2011 14:40

Diyarbakır Çakıl Köy Televizyonu Tiyatro Grubu, siyasi parti liderlerinin sözlerine atfen yaptığı son skeçte, seçmenlerine seçim vaatlerinin en çılgın teklifi olarak, 'sırat köprüsü geçiş kartı' sözü veridi.

Ulusal televizyonlarda bugüne kadar Beşik Kertmesi, Bir yıldız tutuldu, Sahte prenses, Dönüş, Tuzak, gibi büyük bütçeli diziler ile Kuğu Gölü Balesi, 11. 5 dev adam, Ete dokun gibi onlarca skeçi de mizahi bir dille televizyon ekranlara taşıyan ÇTV Tiyatro Grubu son skeç ile çılgın bir projeye daha imza attı.

Diyarbakır'da gündemle ilgili konuları mizahi bir tavırla izleyicilerine aktaran ÇTV Tiyatro Grubu, siyasi parti genel başkanlarının meydanlarda verdiği vaatleri toplayarak bunu bir skeç haline getirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı 'Türkiye büyüyor ceplerimiz doluyor', 'Geçen seçimde makarna kömür verdik, bu seçimde de geçim çeki veriyoruz', 'Bu seçimde en çılgın proje olarak, öbür dünyada sırat köprüsünden geçiş kartı veriyoruz' diye izleyicilere aktaran ÇTV Tiyatro Grubu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Diyarbakır mitingi sırasında söylediği, 'Anadiliniz, anayasaya girerse karnınızı mı doyuracak' ve Adana mitingi sırasında söylediği, 'Adana'nın yolları taştan, bizi çıkaramazsınız baştan' sözünü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da 'Merkeze giden tüm hortumları keseceğiz' sözlerini trajikomik bir şekilde hazırladıkları skeçle ekrana taşıyor.

'SEÇMEN ARTIK VAATLERE KANMIYOR'

Diyarbakır'da yerel yayın yapan Can TV'ye de dizi çeken ÇTV Tiyotro Grubu'nun yönetmeni, senaristi ve oyunculuğunu da yapan Sait Coşkun, siyasi parti liderlerinin seçim vaatlerinin kendilerine ilham verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Gündemdeki konuları mizahi bir anlatımla seneryoya dönüştürerek, skeç hazırladık. 20 yıldır 8'i erkek 3'ü kadın 11 kişilik ekibimizle gündemdeki konuları hem diziler hem de skeçlerle anlatıyoruz. Seçim sürecinin son döneminde skeçlerimizin konusunu meydanlarda verilen seçim vaatleri oluşturuyor. Seçim çalışmalarıyla strese giren vatandaşlar ve siyasi parti genel başkanlarını, kısa bir anlık da olsa güldürmeyi hedefledik. Bunu başardığımıza inanıyorum. Siyasi partilerin genel başkanalarının affına sığınarak hazırladığımız bu skeç, aynı zamanda seçmenin artık vaatlere kanmadığının da bir cevabı niteliğindedir. "

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seçim Vaadi Olarak 'Sırat Köprüsü Geçiş Kartı' Sözü Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement