SEDAŞ'a Başiskele Kaymakamlığından Teşekkür - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ'a Başiskele Kaymakamlığından Teşekkür

SEDAŞ\'a Başiskele Kaymakamlığından Teşekkür

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan Başiskele Kaymakamı Ali Partal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

17.03.2014 11:49

Başiskele Kaymakamı Ali Partal SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan'a eğitime sağladıkları katkı ve son dönemde yapılan işletme bakım ve yatırım çalışmaları sonucu elektrik kesinti sayısı ve süresinde sağlanan olumlu gelişme nedeniyle teşekkür etti.

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan Başiskele Kaymakamı Ali Partal'a nezaket ziyaretinde bulundu. SEDAŞ'ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, SEDAŞ İşletme Bakım Grup Müdürü Burhan Ak ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Ayhan Erkovan ile birlikte yapılan ziyarette, Başiskele Kaymakamı Ali Partal'a Kaymakamlığın gönderdiği teşekkür belgesi için ayrıca teşekkür etti.

Kaymakam Ali Partal, son bir buçuk aydır, elektrik kesintileri konusunda fark edilir derecede azalma olduğunu, SEDAŞ'ın son dönemde aldığı önlemler ve işletme bakım çalışmaları ile tesis yatırım çalışmaları sonrası hissedilir ve memnuniyet verecek derecede elektrik arıza sayısı ve kesinti süresinde azalma olduğunu belirterek, "bu çalışmalardan dolayı SEDAŞ'a teşekkür ediyoruz"dedi.

Kaymakam Ali Partal, SEDAŞ'ın elektrik şebekesiyle ilgili iletilen sorunlara çözüm odaklı yaklaşımı ve sonuç alacak şekilde yaptığı çalışmaların nihayetinde sağlanan bu olumlu gelişme ile İlçede yapılan bir okulun elektrik dağıtım sistemi için SEDAŞ tarafından sağlanan katkı nedeniyle, SEDAŞ'a bir teşekkür belgesinin gönderildiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ'a Başiskele Kaymakamlığından Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement