Sefa Mağazaları Yenilenen Yüzüyle Müşterileri ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Sefa Mağazaları Yenilenen Yüzüyle Müşterileri ile Buluştu

Sefa Mağazaları Yenilenen Yüzüyle Müşterileri ile Buluştu

Sefa Mağazalar Zinciri'nin Mustafa Kemal Paşa mağazası açılışının 10. yılında yenilenen yüzüyle müşterileri ile buluştu.

25.03.2013 15:41

Sefa Mağazaları Mustafa Kemal Paşa'da Vahe Kılıçaslan, Ebru Güzel ve Ceyda Ateş'in Katılımıyla Müşterileri ile Buluştu.

Merkezi Bursa Mustafa Kemal Paşa'da bulunan Sefa Mağazalar Zinciri yenilediği Mustafa Kemal Paşa mağazasını 23 Mart'ta müşterilerinin hizmetine sundu.

Onuncu yılında dış cephesinden iç dizaynına, mağazanın zeminden ürünlerin teşhir edildiği raf sistemine kadar her şeyiyle yenilenen mağazanın açılışına Mustafa Kemal Paşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Vahe Kılıçaslan, Ebru Güzel ve Ceyda Ateş gibi ünlü isimlerde katıldı.

Açılışta konuşan Sefa Mağazalar Zinciri sahibi Sefa Çiftçi, 'Öncelikle Mustafa Kemal Paşa halkına teşekkür ediyorum. 1997 yılında 100 m2'lik bir alanda 2 personel ile bu işe başladık. Şu an toplam 11 mağazamız ve 220 personelimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Mağazalarımızı yenilemeye Mustafa Kemal Paşa'dan başladık. Buradaki 10. yılımızda heyecanımızı onlarla paylaşmak istedik. Müşterilerimizi %70'e varan indirimlerle elektrikli ev aletlerinden zücaciyeye, beyaz eşyadan elektroniğe, ev tekstilinden mobilyaya kadar 32 bin çeşit ürün ile buluşturmaya devam ediyoruz' dedi.

Halkın büyük ilgi gösterdiği açılışta yenilediği Mustafa Kemal Paşa mağazasının yanına bir de kıyafet mağazası eklediklerini söyleyen Sefa Çiftçi, 'Sefa Mağazalar Zinciri olarak yine birbirinden ünlü markaları uygun şartlarla vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi. Müşterilerin yeni açılan kıyafet mağazamızda kadın, erkek ve çocuğa dair her şeyi bulabilecekler' dedi.

Şamata ve Sihirbaz Show gibi birçok etkinliğinde düzenlendiği açılışta, halk eğlenceli yarışmalarla verilen sürpriz hediyeler ve indirimlere sahip olabilmek için mağazaya akın etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sefa Mağazaları Yenilenen Yüzüyle Müşterileri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement