Şefik Dizdar Karabükspor Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika
Güncel

Şefik Dizdar Karabükspor Başkanlığına Aday Oldu

Şefik Dizdar Karabükspor Başkanlığına Aday Oldu

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin'in olağanüstü kongre kararı alarak seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından sessizliğe bürünen kırmızı mavili kulüpte başkanlığa adaylığını ilk açıklayan kişi Taha Holding Yönetim Kurulu...

28.06.2013 22:32

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin'in olağanüstü kongre kararı alarak seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından sessizliğe bürünen kırmızı mavili kulüpte başkanlığa adaylığını ilk açıklayan kişi Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Dizdar oldu. Geçtiğimiz cumartesi günü yeterli çoğunluğun sağlanamamasının ardından yarına ertelenen olağan üstü kongre sonrasında Kardemir Karabükspor'un yeni başkanı belli olacak. Kardemir Karabükspor'da bir dönem başkanlık da yapan Şefik Dizdar, bugün kulüp binasına gelerek Nevzat Şahin ve yönetimle 4 saat süren bir toplantı yaptıktan sonra tesisleri gezdi.

Şefik Dizdar şehrin ileri gelenlerinin başkanlık konusunda kendisini uygun gördüklerini belirterek, Bizde kabul ettik. Hazırlıklarımız devam ediyor ve yarın genel kurula girmiş olacağız. Daha başarılı bir yönetim sergilemek istiyoruz. Karabükspor'un çıtasını yükseltmek istiyoruz. Teknik direktör ilk hedefimiz ama şu anda kafamızda herhangi bir isim yok. Taraftarlarımızın Karabükspor'u sonsuza kadar desteklemelerini istiyoruz. Bizler yöneticiyiz. Yarın onlar da olabilir. Dolayısıyla bütünleşmemizi tavsiye ediyorum, rica ediyorum ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şefik Dizdar Karabükspor Başkanlığına Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement