Şehir Kışlık Süs Bitkileri İle Donatılıyor - Son Dakika
Güncel

Şehir Kışlık Süs Bitkileri İle Donatılıyor

Şehir Kışlık Süs Bitkileri İle Donatılıyor

Elazığ Belediyesi "Yaşanabilir Bir Şehir" Sloganıyla Başlattığı Yeşil Alan Oluşturma Ve Çevre Düzenleme Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.

09.12.2010 21:40  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ belediyesi "yaşanabilir bir şehir" sloganıyla başlattığı yeşil alan oluşturma ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaz mevsimi boyunca kendi serasında yetiştirdiği mevsimlik çiçekleri şehrin muhtelif noktalarında dikimini gerçekleştiren Belediye ekipleri, bugünden itibaren kış iklimine dayanıklı bitki dikim çalışmalarına başladı.

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Harun Reşit Polat ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek, bu mevsimde güllerle şehrin donatılacağını söyledi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Karşıyaka Mahallesi'nde Altuni Piramit Mazı, Akasya ile Hazardağlı kavşağında gül dikim çalışmalarını sürdürdü.

Karşıyaka Mahalle Muhtarı İmam Erbey, mahallelerinde yaz kış demeden

belediye çalışmalarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Şehrin doğu giriş kapısı konumundaki mahallemizde sürekli ekipler çalışmakta. Özellikle yürüyüş parkurları, şelaleler ve modern inşa edilen bulvarlar sayesinde mahallemiz

Sayın Başkanımız Süleyman Selmanoğlu'na minnettardır. İskân lojmanlarının yeni yüzü de mahallemizin görünümüne renk kattı. Şu anda dikimi gerçekleşen bitkilerle mahallemiz yeşilin her rengiyle süslenecek. Ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

Elazığ'da her mevsim farklı tür çiçek ve bitkilerin dikildiğini ifade eden Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Atik Birici ise açıklamasında şunları söyledi:

"Amacımız güzel şehrimizi yeşilin her tonu ile süslemektir.

Ekiplerimiz kendi seramızda yetiştirilen kışlık süs bitkilerinin dikim çalışmalarını sürdürüyor. Karşıyaka Mahallesinde ve Hazardağlı kavşağında ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyorlar. Aynı zamanda şehrin muhtelif orta refüj, kavşak ve parklarında da güller başta olmak üzere farklı türden bitkilerin dikimi önümüzdeki günlerde yapılacak. Amacımız her mevsimde güzel Elazığımızı çiçek bahçesine çevirmektir." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Kışlık Süs Bitkileri İle Donatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement