Mersin'de Gazi ve Şehit Asker Aileleri Yardım Derneği Başkanı Suna Ünlüselek, devletin PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmesine tepki göstererek, "30 bin kişinin katiline değer verilmesi bizleri üzdü" dedi.
Gazi ve Şehit Asker Aileleri Yardım Derneği Başkanı Suna Ünlüselek, dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Bazı gazi ve şehit ailelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Ünlüselek, İmralı Cezaevi'nde bulunan Abdullah Öcalan ile görüşülmesine tepki göstererek şunları söyledi:
"Evlatlarımız, dinimizin en yüce mertebesi olan şehitlik mertebesine ulaştılar. Ama geride bıraktıkları o kadar şanslı değiller. Şehit ve gazi aileleri, 30 bin kişinin katledilmesine sebep olan bebek katiline verilen değere üzülmektedir. Ne yazık ki, bu katili muhatap alan devlet büyükleri kendi ciğerlerine ateş düşmediği için, ailelerin acılarını anlayamazlar. Bu kadar ödün verilirse bu bebek katilinin yandaşları şehit ailelerinden destek isteyecek kadar ileri gidebiliyorlar."
Ünlüselek terör gazisi Ersin Gülaçar'ın, "Eğer insanlar gerçekten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysa, ülkede terörün bitmesini kalben istemesi lazımdır" sözlerini de talihsizlik olarak değerlendirdi. - Mersin
Son Dakika › Güncel › Şehit Ailelerinden, Öcalan'la Görüşmeye Tepki - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.