Şehit Ailesine Şehadet Belgesi Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şehit Ailesine Şehadet Belgesi Verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Sivas Valisi Davut Gül, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erkan Sakal'ın şehadet belgesini ailesine verdi.

Sivas Valisi Davut Gül, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erkan Sakal'ın şehadet belgesini ailesine verdi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gül, ağustos ayında Diyarbakır'ın Lice ve Kulp ilçeleri arasında teröristler tarafından karayoluna tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Sakal'ın ailesini ziyaret etti.

Vali Gül'ün eşi Gülden Gül ile 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen'in de eşlik ettiği ziyarette il protokolü, şehidin annesi Döndü Sakal ile bir süre sohbet etti. Şehadet belgesi Vali Gül, hizmet anısı ise Tugay Komutanı Erbakan tarafından Döndü Sakal'a takdim edildi.

Gül ve beraberindekiler, şehidin eşi Songül Sakal'ın evine de gitti. Şehit için dua edildikten sonra Sakal'a da şehadet belgesi verildi.

Kaynak: AA