Şehit Anneleri Genelkurmay Karargâhında Erlerle Karavana Yedi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şehit Anneleri Genelkurmay Karargâhında Erlerle Karavana Yedi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

18 Mart Şehitler Günü Ankara'da Genelkurmay öncülüğünde de törenler de yapıldı.

18 Mart Şehitler Günü Ankara'da Genelkurmay öncülüğünde de törenler de yapıldı. Şehit aileleriyle Anıtkabir, Şehitlik ziyaretleri yapıldı. Genelkurmay Karargahı'nda misafir edilen şehit aileleri askerlerle öğle yemeği yedi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde verilen bilgiye göre, 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Ankara'da Anıtkabir, Cebeci Askeri Şehitliği ve Genelkurmay Karargahında bir dizi etkinlik düzenlendi. Önce Genelkurmay'ın misafir ettiği şehit aileleri Anıtkabir ziyaretinde bulundu. Genelkurmay yetkilileriyle birlikte Cebeci Askeri Şehitliği'ni de ziyaret eden şehit aileleri burada şehitler için dualar okunduktan sonra Genelkurmay Karargahı'nda geçti. Şehitler Günü töreninde yapılan konuşmalardan sonra şehit aileleri askerlerle birlikte karavana yedi.

18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla TSK Rehabilitasyon Merkezi'nde gazilerin katıldıkları spor karşılaşmaları da düzenlendi. Gaziler basketbol, eskrim, okçuluk ve atış müsabakalarında yarıştı.

Genelkurmay Başkanlığı, 18 Mart etkinliklerine ilişkin görüntüleri internet sitesinde de paylaştı. - Ankara

Kaynak: ANKA