Erciş ilçesinde geçen yıl terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Latifiye Mahallesi Muhtarı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şefik Doğu ile tüm şehitler için mevlit okutuldu.
Geçen yıl evinin önünde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Doğu'nun ailesi, mahalledeki taziye evinde mevlit okutarak yemek verdi.
Mevlide, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mehmet Şirin Yaşar, Garnizon Komutanı Albay Kamil Tumba, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutanı Murat Acar, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Aydın, Müftüsü Mehmet Fidali Uyanık ve sayıda davetli katıldı.
Mevlit programı, duaların ardından davetlilere yemek ikram edilmesiyle sona erdi.
Son Dakika › Güncel › Şehit Muhtar İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.