Şehit Onbaşı Sancı'nın Naaşı Samsun'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Onbaşı Sancı'nın Naaşı Samsun'a Getirildi

Şehit Onbaşı Sancı\'nın Naaşı Samsun\'a Getirildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Zorgeçit köyü kırsalındaki operasyonda şehit olan 2 askerden biri olan Piyade Uzman Onbaşı Ersan Sancı'nın cenazesi Samsun'a getirildi.

12.09.2012 13:34  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Zorgeçit köyü kırsalındaki operasyonda şehit olan 2 askerden biri olan Piyade Uzman Onbaşı Ersan Sancı'nın cenazesi memleketi Samsun'a getirildi. 26 yaşındaki şehidin sözlü olduğu öğrenildi.

Piyade Onbaşı Ersan Sancı'nın Türk bayrağına sarılı cenazesi 211. Filo'ya ait askeri uçak ile memleketi Samsun'a getirildi. Şehit Ersan Sancı'nın cenazesi Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, askeri ve mülki erkanın yanı sıra yakınlarının katıldığı törenle karşılandı.

Şehit Ersan Sancı'nın annesi Gülcan Sancı, "Şehidim, ben seni böylemi gönderdim. Canım oğlum. Üç oğlum daha var" diye ağıt yaktı. Babası Metin Sancı ve akrabaları gözyaşları dökerken, aileyi Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ve askerler teselli etti.

Şehidin cenazesi havaalanından karayolu ile Ladik ilçesine götürüldü. Bir süre önce sözlendiği öğrenilen şehit Ersan Sancı'nın cenazesi, Ladik ilçesi Kiremithane Mahallesi'nde ikindi namazının ardından toprağa verilecek. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Onbaşı Sancı'nın Naaşı Samsun'a Getirildi - Son Dakika


Advertisement