Şehit Teknisyen Yardımcısı Mehmet Sadık Altürk'ün Cenazesi - Son Dakika
Güncel

Şehit Teknisyen Yardımcısı Mehmet Sadık Altürk'ün Cenazesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit cenazesinin ambulanstan indirilmesi Cenaze namazının cami içerisinde kılınması Şehit cenazesinin mezarlığa götürülmesi Şehit cenazesinin defnedilmesi Şehitlerimizi uğurluyoruz Şırnak'ta PKK'lı terörsitlerin saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi için götürüldüğü GATA'da şehit olan teknisyen yardımcısı Mehmet Sadık Altürk'ün cenazesi memleketi Şırnak'ta toprağa verildi Altürk, 4 yıl önce teröristlerce döşenen mayının infilak etmesi sonucu şehit olan korucu babasının yanına defnedildi Şırnak'ta PKK'lı terörsitlerin saldırısı sonucu yaralanan, ardından tedavi için götürüldüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan teknisyen yardımcısı Mehmet Sadık Altürk'ün (26) cenazesi memleketi Şırnak'ta toprağa verildi.

29.03.2016 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit cenazesinin ambulanstan indirilmesi

Cenaze namazının cami içerisinde kılınması

Şehit cenazesinin mezarlığa götürülmesi

Şehit cenazesinin defnedilmesi

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şırnak'ta PKK'lı terörsitlerin saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi için götürüldüğü GATA'da şehit olan

teknisyen yardımcısı Mehmet Sadık Altürk'ün cenazesi memleketi Şırnak'ta toprağa verildi

Altürk, 4 yıl önce teröristlerce döşenen mayının infilak etmesi sonucu şehit olan korucu babasının yanına defnedildi

Şırnak'ta PKK'lı terörsitlerin saldırısı sonucu yaralanan, ardından tedavi için götürüldüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan teknisyen yardımcısı Mehmet Sadık Altürk'ün (26) cenazesi memleketi Şırnak'ta toprağa verildi.

Ankara'dan uçakla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına getirilen şehit Altürk'ün cenazesi, buradan helikopterle Uludere ilçesine bağlı Ovabağ köyüne götürüldü.

Köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından Altürk'ün cenazesi götürüldüğü köy mezarlığında 4 yıl önce PKK'lı teröristlerce döşenen mayının infilak etmesi sonucu şehit olan korucu babası Fevzi Altürk'ün yanına defnedildi.

Altürk'ün yakınlarının Kürtçe ağıtlar yaktığı törene Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Sami Özturhan ve Şırnak Emniyet Müdürü Celal Sel de katıldı.

Altürk, Şırnak Çevik Kuvvet Müdürlüğünde teknisyen yardımcısı olarak görev yaptığı sırada terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahlarla 20 Mart'ta düzenlenen saldırıda ağır yaralanmış ve GATA'ya kaldırılmıştı.

Şehit Teknisyen Yardımcısı Mehmet Sadık Altürk\'ün Cenazesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Teknisyen Yardımcısı Mehmet Sadık Altürk'ün Cenazesi - Son Dakika


Advertisement