Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ Açıklaması

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ Açıklaması

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ, mevcut durum itibariyle şirketin faaliyetlerinin bankalara ve tedarikçilere olan borçların ödenememesi nedenleriyle önemli ölçüde durdurulduğu bildirildi.(KAP) yer alan yazısında, "Türk Ticaret Kanunun 376.,"...

04.02.2013 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ, mevcut durum itibariyle şirketin faaliyetlerinin bankalara ve tedarikçilere olan borçların ödenememesi nedenleriyle önemli ölçüde durdurulduğu bildirildi.

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda

(KAP) yer alan yazısında, "Türk Ticaret Kanunun 376., İcra İflas Kanunun 179. Maddeleri ve devamı gereğince iflasın ertelenmesine dayalı 04.02.2013 tarihinde Bandırma 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin (Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) aldığı karara göre haciz, tüm muhafaza ve satış işlemlerinin tedbiren durdurulmasına karar verilmiştir" denildi.

Şirket aleyhine alacaklılar tarafından icra ve haciz işlemlerinin başlatılması ve şirketin banka hesaplarındaki varlıklarının bloke edilmesi sebebiyle şirketin hammadde temin etme olanağı kalmadığı, mevcut canlı varlıkların hızlı bir şekilde elden çıkarılarak üretim ve satış faaliyetlerinin durdurulacağının 28 Ocak 2013 tarihindeki açıklamayla kamuoyuna duyurulduğu anımsatılarak, "Mevcut durum itibariyle şirketimizin faaliyetleri bankalara ve tedarikçilere olan borçların ödenememesi nedenleriyle önemli ölçüde durdurulmuş bulunmaktadır. Faaliyete yeniden başlama ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir" ifadesi kullanıldı.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret AŞ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement