Sekiz Bacaklı Canavarlar Filmi - Son Dakika
Güncel

Sekiz Bacaklı Canavarlar Filmi

Sekiz Bacaklı Canavarlar Filmi

Sekiz Bacaklı Canavarlar filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sekiz Bacaklı Canavarlar filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 15:45

Ellory Elkayem’in yönettiği ve küçük bir maden kasabasında geçen ‘Eight Legged Freaks’ isimli yapımın başrolünde David Arquette var. film, gizliden gizliye, belki farkında olmadan çevreci bir mesaj barındırıyor. Çünkü çıldırarak insanlara saldıran örümceklerin sırrı kimyasal atıklarda.

Bir düzine kadar egzotik örümcek, rasgele dökülmüş kimyasal atıklarla besleniyorlar. Bir süre sonra hem saldırganlaşıyor, hem de küçük bir otomobil boyutuna ulaşıyorlar. Yeni boyutları nedeniyle karınları da zor doyuyor ve insanlara saldırıyorlar.

Zamanla sayıları da artan sekiz bacaklı çılgınlar, işgal aşamasına ulaştığında kasabanın önde gelenleri direnişi başlatıyor. Maden mühendisi Chris, şerif, şerifin oğlu ve kızı, şerif yardımcısı ve paranoyak radyocunun önderliğindeki savaş epey kanlı geçiyor.

Elli ve altmışlarda çekilen “Them” ve “Tarantula” gibi düşük bütçeli gerilim filmlerini selamlayan “Sekiz Bacaklı Canavarlar” komik sahneler de içeriyor.

Yönetmen: Ellory Elkayem

Senaryo: Randy Kornfield, Ellory Elkayem

Oyuncular: Doug E. Doug, Scarlett Johansson, Scott Terra, Kari Wuhrer, David Arquette

Filmin Türü: Aksiyon, Komedi,

Orijinal Adı: Eight Legged Freaks

Yapımcı Firma: Centropolis Entertainment [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 99 dk.

Resmi Sitesi: http://www.aracattack.de/

Vizyon Tarihi: 06.09.2002

Son Dakika Güncel Sekiz Bacaklı Canavarlar Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement