Selahattin Kaya Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Selahattin Kaya Seçim Sonuçları

Selahattin Kaya Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Kocaeli Çayırova belediye başkan adayı olan Selahattin Kaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde CHP Kocaeli Çayırova belediye başkan adayı olan Selahattin Kaya isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kocaeli Çayırova ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Selahattin Kaya isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Kocaeli Çayırova adayı Selahattin Kaya kimdir? CHP Kocaeli Çayırova adayı Selahattin Kaya yüzde kaç oy aldı?

Selahattin Kaya Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Çayırova belediye başkan adayı olarak gösterilen Selahattin Kaya Çayırova ilçesinde % 23,25 oranında oy almıştır. Çayırova ilçesinde % 23,25 oranında oy olan Selahattin Kaya adlı CHP adayı toplamda 16.475 adet oy sayısına ulaştı.

Selahattin Kaya Kimdir?

Selahattin Kaya Seçim Sonuçları

Selahattin Kaya, 27 Nisan 1965 yılında Sivas Divriği'de doğdu.
Çayırova'da esnaflık yapan Kaya, 1986 yılında CHP Kocaeli Gebze ilçe gençlik kolunda aktif olarak çalışarak siyasete başladı. 4 yıl CHP Gebze ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyeliği ve 4 yıl da CHP Gebze ilçe teşkilatında İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.
Son 4,5 yıldır CHP Çayırova İlçe Başkanlığı yapan Selahattin Kaya, yerel seçimlerde CHP'den Çayırova belediye başkan adayı olmak için bu görevinden istifa etti.
Lise mezunu olan Selahattin Kaya evli ve bir çocuk babasıdır.

Kocaeli Çayırova ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Selahattin Kaya Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement