Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı'ndan Hocalarının Cenazesine Çelenk - Son Dakika
Güncel

Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı'ndan Hocalarının Cenazesine Çelenk

Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı\'ndan Hocalarının Cenazesine Çelenk

Ufuk AKTUĞ - İSKENDERUN DHA Türk futboluna sayısız futbolcu kazandıran, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ile Beşiktaşlı İsmail Köybaşı'nın da hocası, İskenderunspor'un eski teknik direktörlerinden Yavuz Türkölmez (68), son yolculuğuna uğurlandı.

13.12.2014 17:29

Ufuk AKTUĞ - İSKENDERUN DHA

Türk futboluna sayısız futbolcu kazandıran, Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ile Beşiktaşlı İsmail Köybaşı'nın da hocası, İskenderunspor'un eski teknik direktörlerinden Yavuz Türkölmez (68), son yolculuğuna uğurlandı.

Kansere yenik düşen Yavuz Türkölmez'in cenazesine katılamayan talebeleri Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan ile Beşiktaşlı futbolcusu İsmail Köybaşı birer çelenk gönderdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı'ndan Hocalarının Cenazesine Çelenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nebil AŞKAR: Çok değerli Hocamın, vefatını ne yazıkkı yeni öğrendim, çok çok üzgünüm ve yastayım sen çok mükemmel ve eşi bulunmaz bir kişiliğin vardı, seni asla unutmayacağım. Allah rahmet etsin Nur içinde yat Cennet meskenin olsun. Değerli ailesini baş sağlığı diler, Allah sabırlar versin SAYGILARIMLA Nebil AŞKAR Volkan Spor Başkanı 0 0 Yanıtla
  • fehim AŞKAR: SENİ UNUTMAYACAĞIZ !SENİ ÇOK SEVİYORDUK, Güzel Kalpli Baba Adam, Vefatı ile bizlere acıyı ve kederi bıraktı, Yüce Allah’ım, dualarımızla merhuma cennet yüzü görmeyi nasip etsin, acınızı gözyaşlarımızla paylaşıyoruz başınız sağ olsun . 0 0 Yanıtla

Advertisement