Selçuk Uluergüven İçin Cuma Günü Cenaze Töreni Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Selçuk Uluergüven İçin Cuma Günü Cenaze Töreni Düzenlenecek

Selçuk Uluergüven İçin Cuma Günü Cenaze Töreni Düzenlenecek

Aydın'da hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Selçuk Uluergüven, cuma günü düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

08.01.2014 19:59  Güncelleme: 20:02

Aydın'da hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Selçuk Uluergüven, Cuma günü Kadıköy Cadde Bostan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Kırılan kalça kemiğindeki protezin yerinden çıkması sonucu kaldırıldığı ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 3 aydır devam eden tedavisinin ardından dün gece hayatını kaybeden Selçuk Uluergüven'in cenazesi Kadıköy Belediyesi'ne ait araçla İstanbul'a gönderildi. Babasının cenazesini teslim alan Emre Uluergüven, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Aydınlı öğrencileri ve vatandaşların da hazır bulunduğu törende dualarla son yolculuğuna doğru yola çıkan Uluergüven için Cuma günü saat 10.00'da Kadıköy Cadde Bostan Kültür Merkezi'nde tören düzenlenecek. Uluergüven, Karacaahmet'teki Şakirin Camisi'nde kılınacak cenaze namazından ardından 2004 yılında 21 yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden kendisi gibi tiyatrocu oğlu Eren Uluergüven'in Zincilikuyu Mezarlığı'ndaki kabrinin yanında toprağa verilecek.

Babasının cenazesi teslim alırken oldukça üzgün olduğu gözlenen Emre Uluergüven, "Türk tiyatrosu iyi bir oyuncusunu kaybetti. Türk tiyatrosunun başı sağ olsun. Babam için Cuma günü saat 01.00'da Kadıköy Cadde Bostan Kültür Merkezi'nde bir tören düzenlenecek. Öğle namazında Karacaahmet'teki Şakirin Camisinde kılınacak cenaze namazından ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda rahmetli kardeşimin olduğu yere gömülecek" dedi.

Babasının son yolculuğuna uğurlanacağı cenaze programının Kadıköy Belediyesi tarafından hazırlandığını açıklayan Uluergüven, "Kadıköy Belediyesi'nin tahsis ettiği araçla babamın cenazesini İstanbul'a götürüyoruz. Töreni ve organizasyonu da Kadıköy Belediyesi yaptı. Başkanımız Selami Öztürk'e de teşekkür ediyorum. Çok sağ olsun" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selçuk Uluergüven İçin Cuma Günü Cenaze Töreni Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement