Sendikalardan Çalkaya'ya Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Sendikalardan Çalkaya'ya Teşekkür

Sendikalardan Çalkaya\'ya Teşekkür

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı tatili öncesinde Balçova Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan sendika başkanları, işçi ve memur haklarını koruduğu için Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’ya teşekkür etti.

28.08.2017 15:39

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı tatili öncesinde Balçova Belediyesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan sendika başkanları, işçi ve memur haklarını koruduğu için Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'ya teşekkür etti.

Balçova Belediyesinde, her bayram öncesi düzenlenen tören, belediye meclis üyelerini, sendika başkan ve yöneticilerini bir araya getirdi. Törende, belediye personelleri ile bayramlaşılırken, mutlu ve huzurlu bir bayram temennisinde bulunuldu. Törende ilk konuşmayı yapan Tüm-Yerel-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'ya teşekkür ederek, " Türkiye'nin bir ucundaki belediye işçilerine tek başına sahip çıkan başkanın kendi personeline de sahip çıktığına şahidiz" dedi.

Sendika başkanlarının iyi dilekleri için teşekkür eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da, "Oldukça zor günlerden geçiyoruz. Adalete ulaşmanın her geçen gün zorlaştığı ülkemizde işçi ve memura adaletli bir zam, adaletli bir sözleşme beklemek artık hayal. Bu yüzden özellikle harcamalarımıza dikkat edeceğiz. Bu yüzden adaleti her alanda sonuna kadar arayacağız. Kendimiz için değil çocuklarımız için adalet mücadelesinden vazgeçmeyeceğiz. Ben ve meclis üyelerim emeği ile Balçova halkına hizmet sizlerin her zaman yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sendikalardan Çalkaya'ya Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement