Senegalli Dini Lidere Vip'te Tezahüratlı Karşılama - Son Dakika
Güncel

Senegalli Dini Lidere Vip'te Tezahüratlı Karşılama

Senegalli Dini Lidere Vip\'te Tezahüratlı Karşılama

Senegal'in dini liderlerinden Fall Chaikh Amadou Bamba bir konferansa katılmak için geldiği İstanbul'da, Atatürk Havalimanı'nda Türkiye'de yaşayan ve müridi olan yüze yakın Senegalli tarafından tezahüratlarla karşılandı.

29.08.2013 18:44

Senegal'in dini liderlerinden Fall Chaikh Amadou Bamba bir konferansa katılmak için geldiği İstanbul'da, Atatürk Havalimanı'nda Türkiye'de yaşayan ve müridi olan yüze yakın Senegalli tarafından tezahüratlarla karşılandı.

Amadou Bamba kendisini Atatürk Havalimanı VİP Salonu önünde bekleyen ve "Bamba Her Yerde" yazılı pankart taşıyan bazı Senegallilerin, kendisine tahsis edilen araca binerken etrafında koridor oluşturduğu görüldü. Bu sırada bazılarının da, elinde dini kitap bulunan Bamba'nın ayaklarına sarılarak, elini öpmeye çalıştığı gözlendi.

Bamba ve beraberindeki heyet, Senegal'den tarifeli bir uçakla İstanbul'a bugün saat 16.30'da geldi. Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda Bamba'yı bekleyen Senegalliler, burada kısa süreli izdihama neden oldu. Bu sırada Bamba'nın fotoğrafları ile "Bamba Her Yerde" pankartları taşıyan Senegallilerin, kendi dillerinde çeşitli sloganlar attıkları görüldü. Bamba, aracında kendisini bekleyenlerle bir süre görüştü. Öte yandan Bamba'nın bu akşam Fatih'in Aksaray semtinde düzenlenen bir konferansa katılacağı öğrenildi.

FK (ET) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Senegalli Dini Lidere Vip'te Tezahüratlı Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement