"SEO Akademi", 15 Mart'ta Başlıyor, Kayıt İçin Son 3 Gün - Son Dakika
Güncel

"SEO Akademi", 15 Mart'ta Başlıyor, Kayıt İçin Son 3 Gün

"SEO Akademi", 15 Mart\'ta Başlıyor, Kayıt İçin Son 3 Gün

Sosyal medya alanındaki en popüler eğitim kurumlarından biri olan sosyalmedya.co bu kez SEO öğretecek.

13.03.2014 16:21

Türkiye'nin en kapsamlı Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) Uzmanlığı programı "SEO Akademi", 15 Mart'ta başlıyor. Kayıt için son 3 gün!

Sosyal medya alanındaki en popüler eğitim kurumlarından biri olan sosyalmedya.co bu kez SEO öğretecek. Nitelikli SEO uzmanlarını yetiştirmek ve sektöre kazandırmak amacıyla hayata geçirilen "Arama Motoru Optimizasyonu Uzmanlığı Sertifika Programı" 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Günümüzde web siteleri arama motorlarında üst sıralarda yer almak için birbiriyle kıyasıya yarışıyor. Bu anlamda profesyonel SEO uzmanlarına büyük iş düşüyor.

SEO Akademi ise internet sektöründe giderek daha popüler hale gelen SEO konusunda uzman isimleri bir araya getirerek bu alanda kariyer yapmak isteyen ya da halihazırda arama motoru optimizasyonu faaliyetlerinde bulunan kişiler için kapsamlı bir eğitim fırsatı yaratıyor.

Haftada 12 saatten oluşan 5 haftalık bir eğitim programı olan SEO Akademi, SEO konusunda kariyer yapmak isteyen katılımcılara ileri seviye arama motoru kullanımı, web sitelerinin anatomisi, rakip analizi, ileri düzey teknik SEO, SEO'ya yönelik metin yazarlığı, Google Analytics ve Webmaster Tools gibi konularda üst düzey eğitim imkanı tanınıyor.

SEO uzmanı olmak isteyen adayların kendi siteleri veya müşterileri için arama motoru görünürlüğünü oluşturmak ve genişletmek için gerekli bilgileri ve yetenekleri kazandıracak bilgilerin deneyimli eğitmenler tarafından katılımcılara aktarılacağı program 8 Mart – 6 Nisan tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (YILDIZ SEM) gerçekleştirilecek.

Arama Motoru Optimizasyonu Uzmanlığı Sertifika Programı'nda katılımcılar neler öğrenecek?

20 Nisan'da tamamlanacak olan eğitim boyunca katılımcılar arama motoru optimizasyonu alanındaki bütün incelikleri kavrarken, bir profesyonel olarak sektörde yer alabilmeleri için gerekli donanım ve bilgiye, standart eğitim düzeyinin ötesinde bir programla öğrenmiş olacaklar.

Katılımcılar, SEO Eğitim Programı'nı başarıyla tamamladıktan sonra Google ve diğer arama motorlarının sayfaları nasıl derecelendirdiğini, bir internet sayfasının arama motorlarıyla uyumlu hale getirilmesini, etkili ve arama motoru dostu internet sayfaları yaratmayı, hedef arama terimlerine göre arama pozisyonlarını izlemeyi, Google Webmaster Araçlarını kullanarak site performansını araştırmayı, SEO aktivitelerinin etkilerini ölçmeyi ve detaylı raporlamalar yapmayı olay incelemeleri ve proje çalışmaları eşliğinde tüm yönleriyle öğrenecekler.

Konusunda Uzman Eğitmenler SEO Akademi'de!

Eğitim programı boyunca SEO konusunda uzmanlaşmış birçok uzman eğitmen katılımcılarla buluşacak. Programda SEOZEO'dan Aykut Arslantaş ve Yiğit Konur, SEM'den Serbay Arda Ayzit ve Özberk Ölçer, 8digits'den Ari Bencuya, Userspots'dan Mustafa Dalcı, HYPE'dan Sarper Danış ve Uğur Şahin, n11.com'dan Uğur Eskici, Yandex Türkiye'den Barış Mert Gezer, Nike Türkiye'den Ali Güraçar, iProspect'ten İlyas Teker, sosyalmedya.co'dan ise Fatih Güner ve Salih Kural eğitmen olarak yer alacak.

Kayıt olmak için son 3 gün!

Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan Arama Motoru Optimizasyonu Uzmanlığı Sertifika Programı'nda kayıtlar 14 Mart Cuma günü sonuna kadar devam edecek. Kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için sosyalmedya.co'nun SEO Akademi sayfasını ziyaret edebilir, PayU güvenli ödeme seçeneğiyle adınızı geleceğin SEO uzmanları arasına yazdırabilirsiniz.

SEO Akademi'ye üniversite öğrencileri %20 indirimle katılabiliyor. sosyalmedya.co'nun diğer eğitim programı Sosyal Akademi'den mezun olan katılımcılar ise %30 indirim avantajından faydalanabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SEO Akademi', 15 Mart'ta Başlıyor, Kayıt İçin Son 3 Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement