Serdar'ın Pulim'i rekora koşuyor! - Son Dakika
Güncel

Serdar'ın Pulim'i rekora koşuyor!

Serdar\'ın Pulim\'i rekora koşuyor!

Serdar Ayyıldız'ın düzenlemesini yaptığı ve Seren Uzun tarafından yorumlanan "Pulim" adlı çalışmanın video klibi, kısa sürede Youtube'da 30 milyon kişi tarafından izlenerek müzikseverler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

10.07.2019 15:36

Beş yıl önce Niyazi Koyuncu'nun yorumladığı Karadeniz ezgisi, yeni düzenlenmesiyle kemençenin kullanıldığı ilk Türkçe deep house şarkısı olmuş durumda. Yayınlandığı tarihten kısa süre içinde tüm müzikseverlerin dikkatini üzerine çeken şarkı, ulusal ve uluslararası dijital müzik trend listelerindeki yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

Yaz sonu çıkaracağı 12 şarkılık proje albümüyle adında sıklıkla söz ettirecek olan Serdar Ayyıldız, çıkış şarkısı Pulim'in büyük başarısı hakkında; 'İnsanlar artık farklılık ve yenilik arıyor. Çıplaklığa başvurmayan, abartıya kaçmayan işleri sahiplenmeye başladılar. Tabii ki iş iyiyse... Aksi takdirde bunların hepsi çöp.Pulim'in tutacağını biliyordum. Hatta rakam tahminim bile vardı, fakat bu kadar kısa sürede olacağını düşünemezdim. Aslına bakarsanız insanlar bu tür şarkıları dinlemeye açlar. Biz bir kapı açtık ve daha yeni başlıyoruz. Şarkımızı önce Karadenizliler sahiplendi sonra tüm ülkede oldukça çok sevildi. Herkese gönülden teşekkür ediyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serdar'ın Pulim'i rekora koşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement