Sevgililer Günü'ne Özel Sürprizler - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü'ne Özel Sürprizler

Sevgililer Günü\'ne Özel Sürprizler

Sevgililer Günü'nde İstanbul Sapphire'e gelenler sürpriz hediyeler kazanıyor.

08.02.2012 11:08

Sapphire Seyir Terası ziyaretçileri Lizay Pırlanta'dan kolye kazanma şansı yakalayacak. Sapphire AVM'den alışveriş yapanlarsa sevgili eldiveni ve fotoğraflı magnet hediye edilecek

İstanbul Sapphire Seyir Terası, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde romantizmin de zirvesi olacak. 236 metre yükseklikle Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek Seyir Terası Sapphire'i ziyaret eden ve Sapphire'in Facebook sayfasını beğenen belli sayıda çift Lizay Pırlanta'dan pırlanta veya inci kolye kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca 11-12 ve 14 Şubat tarihlerinde 50 TL 'lik alışveriş yapan herkese magnetli fotoğrafları anında hediye edilirken yine 14 Şubat'a özel 50 TL 'lik alışveriş yapan herkes özel sevgili eldivenlerinin sahibi olacak.

Sevginizi ölümsüzleştirin

Bu romantik günde sevgilisine evlilik teklif etmek isteyenler için, müthiş manzara eşliğinde geçirilen anları ölümsüz kılmak isteyenler için özel tasarlanmış bir köşe de yer alıyor. Tüm bunlara ek olarak Sapphire Seyir Terası'nın tüm ziyaretçilerini bu özel günde küçük sürprizler bekliyor.

Sevgilinizin bileti Sapphire'den

Sevgililer Günü'nü muhteşem bir manzarada kutlamak isteyenler için Sapphire Seyir Terası'na girişte çok özel bir fırsat sizi bekliyorTerası ziyarete gelen çiftlerin birisinin biletini Sapphire Seyir Terası karşılıyor. Ayrıca soğuk şubat ayına inat, içinizi ısıtacak salep ve sıcak çikolatınız da Sapphire'in ikramı.

Sapphire AVM'den hediye yağmuru

Sapphire AVM de sevenleri unutmadı. Özel tasarımlı sevgili eldiveni ve sevgililer gününe özel tasarlanmış şık magnet çerçeve içinde sunulan kişiye özel fotoğraflar, tango dans gösterileri ve canlı müzik grupları gün boyunca sizleri bekliyor olacak. 14 Şubat'a özel kıpkırmızı kalplerle süslenecek olan Sapphire Çarşı'da Latin, Jazz, Pop, Alaturca, İtalyan, İspanyol ve Fransız müzik tarzının en güzel örnekleri canlı olarak seslendirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü'ne Özel Sürprizler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement